Уайлдър призова Джошуа: Просто кажи името ми след мача!


Уайлдър призова Джошуа: Просто кажи името ми след мача!
Снимка: Getty Images/Guliver

1600 0

Още преди дори да е започнал двубоя между Антъни Джошуа и Джошуа и Джоузеф Паркър, кандидатите за следващ противник на победителя се редят. Един от фаворитите е Дионтей Уайлдър, който ще държи последната титла по пътя към сбъдването на голямата мечта на Джошуа - спечелване на всички титли на отделните федерации, превръщайки се в "абсолютен световен шампион".

Уайлдър отказа в последния момент да бъде коментатор на срещата, след като не му е било разрешено след края на мача да излезе на ринга и да предизвика на бой победителя. Той призна, че ще се наблюдава с интерес да види дали спряганият за фаворит Джошуа ще го предизвика на бой след мача. "Хората искат да чуят това, което казват боксьорите, а не техните промоутъри. Всичко е толкова детинско. Не вярвах, че ще стигнем до тук, как боксьорите се предизвикват на бой", заяви Уайлдър. 

"Просто кажи, че искаш да се биеш с мен. Кажи, че си готов на такава битка дори да не е сега, само кажи, че искаш да се биеш с мен", призова той Джошуа. "Ще седя вкъщи и ще се чудя дали ще го каже, също като. Това е големият въпрос".

Може да следите боксовия сблъсък Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички