Уайлдър посочи кой ще спечели реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис


Уайлдър посочи кой ще спечели реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис
Снимка: Getty Images/Guliver

21875 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър заяви, че според него Анди Руис отново ще победи Антъни Джошуа в реванша между двамата. "Бронзовият бомбардировач" на няколко пъти подчерта това, че британецът е рухнал психически в мача и се е отказал.

“Мисля, че Руис ще спечели (б. ред. реванша). Антъни Джошуа е пречупен човек с пречупен дух. Психически е приключен. Когато се представиш по този начин, и то като шампион... Той се отказа. Джошуа се предаде! Обикновено опонентът се предава в тези моменти, но в случая видяхме това да прави Антъни. Когато се представиш по този начин, няма връщане назад. Той просто се отказа", заяви Уайлдър пред TMZ.

"Това ми е мнението – той просто се отказа. Според мен е щастлив, че загуби. Радостен е, защото вече няма напрежение върху него след подобно поражение", добави още световният шампион на WBC.

Междувременно новият световен шампион Анди Руис заяви, че е готов за обединяващ двубой срещу Дионтей Уайлдър, но има едно условие (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички