Уайлдър обясни защо едва не се сбиха с Фюри на пресконференцията


Уайлдър обясни защо едва не се сбиха с Фюри на пресконференцията
Снимка: Getty Images/Guliver

3501 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър разкри пред журналистите в Лос Анджелис какво е провокирало сблъсъка между него и съперника му от тази сутрин Тайсън Фюри по време на пресконференцията преди боя.

"Той сложи ръце върху мен и това беше инициирано от неговия промоутър. Ние обичаме Франк (Уорън, бел. ред.). Той иска боят да бъде успешен, но когато двама здравеняци стоят един срещу друг - енергията струи и някои неща не трябва да се правят. Трябва да се внимава, особено с мен, защото моето специално настроение се променя. Когато почувствам такива неща като прегръдки... просто не ме докосвайте", коментира боксьорът, цитиран от vringe.com.

ОТНОВО: УАЙЛДЪР И ФЮРИ БЯХА НА КРАЧКА ДА СЕ СБИЯТ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИТЕ (ВИДЕО)

"Когато Фюри ме хвана за ръцете, автоматичната ми реакция беше да го сграбча за гърлото. Ни повече, ни по-малко. Вече говорих за това, когато бяхме в Лос Анджелис. Не можете да спирате действието, ние сме бойци и разбираме какво правим, професионалисти сме и няма да се сбием по-рано, отколкото трябва. Ако исках да направя нещо съществено, щях да го ударя, защото не съм удушвач. Там е въпросът", коментира Уайлдър преди началото на битката.

А тя завърши по неочакван от никого начин. Вижте как се разви рунд по рунд дългочаканият мач в Лос Анджелис тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички