Трайчо Боксьора: Треньорът ми ме надъха за победата, но малко прекали


Трайчо Боксьора: Треньорът ми ме надъха за победата, но малко прекали
Снимка: The Jungle of Sports

8922 0

Българският боксьор Трайчо Георгиев, който победи милионерския син Рашид Беласа в подгряващ мач на сблъсъка Антъни Джошуа - Олександър Усик 2, разкри какво е помогнало за успеха му. До тази вечер Трайчо Боксьора имаше 3 загуби в 3 мача.

"Благодаря на моя треньор Аспарух, който ми вдъхваше много голяма надежда. Даже май малко прекали (смее се). В началото малко ми се разтрепериха краката пред толкова много хора. Благодарение на треньора лека-полека се случиха нещата", започна Георгиев пред "Спортната джунгла".

"Усетих, че влизам в мача между първи и втори рунд. В началото тръгнах, за да му опозная играта. Вече във втори рунд усетих, че нещата потръгват много добре. Думите на треньора между трети и четвърти рунд ми подействаха добре. Каза ми: "Гледат те семейството, децата, цяла България!". Тогава вече вдигнах гарда нагоре и тръгнах в атака", споделя още боксьорът.

"Играх с техника, не с директно влизане. Това ми даваше съмнение, че ще взема победата. Не знаех къде се намирам, когато ми вдигнаха ръката. Емоцията беше прекалено голяма. Изкрещях! Самият аз не можех да повярвам. Ето, доказах на България, че не е продаден мачът. Не всичко е пари на този свят. Той е милиардер, а аз съм общ работник. И пак се доказах", завърши Георгиев. А ето как треньорът на Георгиев го надъха за успеха. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички