Тя обича бокса и да се снима ГОЛА за пари: Да забогатееш от сексапил (ГАЛЕРИЯ)


Тя обича бокса и да се снима ГОЛА за пари: Да забогатееш от сексапил (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: instagram.com/ebanie_bridges Колаж: Sportlive.bg

6341 0

Нейното име е Ебани Бриджис - жена, доказваща, че спортът и сексапилът могат да вървят ръка за ръка. Австралийката "блести" в бокса, печелейки титлата в категория "петел" с 9 победи от 10 битки.

"Русата бомбардировачка", както е позната още тя, обаче, приковава погледите и с другото си амплоа. Голяма част от нейното богатство се дължи на факта, че продава снимки на своето тяло за пари.

В своя Инстаграм профил тя често разгорещява страстите. Черешката на тортата обаче остава за най-запалените ѝ фенове, които плащат месечен абонамент в популярната платформа "OnlyFans", за да виждат я виждат в по-разкрепостен вид.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ ОТ СЕКССИМВОЛА НА БОКСА

Освен това, тя получава много странни предложения като например да продаде мръсните си чорапи или вода от банята. Пред "Daily Telegraph" Бриджис споделя за своето натоварено и различно ежедневие.

Да забогатееш от сексапил

"Аз бях първата боксьорка в "OnlyFans". Сега обаче там са Микаела Майер, Синиеса Естрада, момчета като Девин Хейни, Дерек Чисора, Анди Руис - цяла съвкупност от инфлуенсъри, които го използват", казва австралийката и продължава.

"Това не е п@*но, разграничава се. "OnlyFans" знае, че аз съм като пионер и ако направя нещо, другите също ще го. Това се и случи. Не е п@*но. Качвам неща от ежедневието си там, които и без това бих в социалните мрежи, но вместо това ми плащат.

Аз съм боксьор, но се бия два пъти в годината. Два чека годишно са нищо. Не взимам милиони, както мъжете, така че би било глупаво да не максимализирам възможността да печеля от друго място", казва тя, споделяйки за странните хора, обитаващи платформата.

"Има откачени, които искат да купят мръсните ми чорапи или водата от банята. Изплаквам ги и им взимам парите. Нямам време за това, но ако сложа водата от банята си, мога да я продам.

От някои от тези прасенца, които плащат, мога да получа по две хиляди за половин час. Имала съм хора, които просто искат да ми платят сметката. За тях е чест да ми дадат парите си, чувстват се привилигировани, завършва Ебани Бриджис.

Неотдавна тя скандализира, показвайки гърдите си по време на интервю (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички