Тервел Пулев - Роли Ламбърт по ТВ: Къде да гледаме боксовия сблъсък?


Тервел Пулев - Роли Ламбърт по ТВ: Къде да гледаме боксовия сблъсък?
Снимка: Lap.bg

3010 0

Тази вечер е голямото боксово събитие, което ще зарадва всички фенове у нас. Кубрат Пулев и Тервел Пулев ще излязат на ринга в "Арена София" и ще търсят нови победи в професионалните си кариери. По-малкият брат Пулев ще се изправи срещу Роли Ламбърт от Камерун в предпоследния мач от програмата

Двубоят помежду им ще бъде в полутежка категория в осем рунда. Тервел Пулев е професионалист от 2016 година. За последно той се би през декември миналата година, когато победи Дионардо Майнър. В професионалната си кариера българинът има 18 успеха (14 след нокаут) и едно поражение по точки от Сергей Ковальов (през май 2022 година).

Роли Ламбърт Фогоум е от Камерун, на 34 години и има 16 победи (12 от които с нокаут) на професионалния ринг. Освен тях е допуснал и две поражения по точки, както и едно равенство.

Тервел Пулев ще се бие за титла в София

Той губи последния си двубой - на 26 август 2023 година, от Жаоксин Жан - по точки. И другото му поражение през 2019 година от Феодор Гуреев също е по точки, като никога до този момент не е бил нокаутиран. Роли Ламбърт Фогоум прави своя професионален дебют през 2014 година.

"Намирам го за доста добър, труден опонент. Подготвил съм се здраво, вярвам, че и той се е подготвил. Подготовката ми премина отлично, със силни партньори, имам огромен респект към противника си, знам, че е сериозно препятствие", заяви Тервел преди мача.

В колко часа е сблъсъкът на Тервел Пулев?

Цялата боксова галавечер, ще стартира в 19 часа, като от 22 часа се очаква да са битките на братя Пулеви. Пръв на ринга ще излезе по-малкият - Тервел.

Къде може да се гледат битките?

Галавечерта ще бъде предавана пряко в ефира на BTV Action - точно от 19 часа. А два часа по-късно битките на Тервел и Кубрат ще бъдат пуснати и по bTV. Всичко най-интересно около боксовото събитие ще може да следите в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички