Тервел Пулев разкри кога сваля гипса и кога Кубрат готви следващия си мач


Тервел Пулев разкри кога сваля гипса и кога Кубрат готви следващия си мач
Снимка: БГНЕС

1842 0

Българският боксьор Тервел Пулев разясни след колко време ще се възстанови и ще свали гипса, който носи на лявата си ръка. Софиянецът счупи палец по време на последния си мач - този срещу Мич Уилямс в САЩ, в който победи след съдийско решение.

"След 2-3 седмици ще ми бъде махнат гипсът, който ми бе сложен заради счупен палец. Лекарят ми каза, че се нуждая от пълен покой дотогава", разясни боксьорът пред "ТВ+".

Той отрече информацията, че е спечелил обидно малък хонорар за въпросния мач, като заяви, че и информацията за заработеното от съперника му не е вярна. Според непотвърдена информация Пулев е прибрал 1000 долара, а Уилямс - 6000.

Тервел Пулев обяви също, че брат му вече мисли за следващия си мач и допуска той да се проведе в САЩ. Както е известно, Кубрат е заплашен с отнемане на лиценза да се бие в Америка, след като целуна без позволение репортерката Дженифър Равало-Джени Суши по време на интервю.

"Кубрат след около 3 месеца ще излезе отново на ринга, чака да се уточни противникът му", посочи Тервел. Самият той също е с отнет лиценз, но той ще му бъде върнат, когато представи медицински документ, че е здрав. Вижте какво смущаващо разкритие направи той за Джени Суши в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички