Теглили Тервел гол в тоалетната заради "тежки" слипове


Теглили Тервел гол в тоалетната заради "тежки" слипове
Снимка: БГНЕС

7210 0

Любопитен момент е белязал тегленето на боксьорите преди мача между Тервел Пулев и Дешон Уебстър. Двубоят е за Интерконтиненталната титла в полутежка категория на Световната боксова асоциация. Можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Според "Марица", при първото претегляне вчера в "Пловдив Плаза МОЛ" се е оказало, че българинът е тежал с 50 грама повече от допустимото за категорията. Това е наложило той да бъде претеглен чисто гол в тоалетната. При повторния тест Пулев е заковал кантара на позволените 90.650 кг.

"50-те грама бяха от бельото му. Слиповете на Тервел тежат около 100 грама. Не можехме да го съблечем чисто гол пред хората и затова го направихме на скрито място", обясни личният треньор на Тервел Михаил Таков. А как Уебстър се закани на българина вижте в този материал. 

В събота вечер Тервел Пулев се изправя в най-важния си двубой в кариерата в професионалния бокс, като се изправя в спор за Интерконтиненталната титла на WBA. Ако нямате възможност да сте в зала "Колодрума" или да гледате по телевизията, то може да следите Тервел Пулев - Дешон Уебстър НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички