Тайсън Фюри срещу Усик: Регистрация и абонамент в DAZN за боксовото зрелище (стъпка по стъпка)


Тайсън Фюри срещу Усик: Регистрация и абонамент в DAZN за боксовото зрелище (стъпка по стъпка)
Снимка: GettyImages; колаж: Sportlive.bg

5325 0

Боксовите фенове вече знаят, че DAZN е тяхното място за най-големите битки в професионалния бокс. Стрийминг платформата има договори с най-големите имена в света на бойните спортове, сред които Антъни Джошуа и Канело Алварес, а освен това е в отлични отношения със Саудитска Арабия, където се случва истинска революция в бокса и тепърва предстоят величествени битки в Рияд, спонсорирани от бездънните джобове на арабските петромилиардери.

И най-големият двубой „чука“ на вратата – Тайсън Фюри срещу Олександър Усик. Това е първият дуел за абсолютен световен шампион в тежка категория от 1999 година насам, както и изобщо първи в историята, обединяващ 4-те най-големи титли на федерации в бокса – IBF, WBC, WBA и WBO. WBO превърна голямата „тройка“ в „квартет“, след като беше универсално разпозната като една от най-големите федерации през 2007 година.

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

DAZN – твоето място за бокс, твоето място за Фюри – Усик

Феновете на бокса в България, а и в голяма част от света, ще могат да гледат зрелището от Рияд само по един начин – чрез регистрация и закупуване на „пей-пър-вю“ събитието в DAZN (линк за регистрация и абонамент).

Регистрацията става изключително лесно, като имате нужда само от няколко стъпки, които са следните:

  • Влезте в сайта на DAZN (линк за сайта на DAZN)
  • Изберете опцията "Sign up now" или „Buy now” от линка към събитието Фюри – Усик.
  • Изберете плана си (при закупуване на pay-per-view събитието, получавате първия месец безплатно)!
  • Въведете данните, които се изискват - име, фамилия, имейл и парола (паролата се въвежда само един път, така че внимавайте, когато я пишете)
  • След това ще бъдете прехвърлени в следващия етап на регистрацията, в който трябва да заплатите абонамента. Приемат се различни методи за плащане.

Цената на мача е фиксирана – 39.99 лева. Това е една от най-ниските цени за Европа, като за сравнение – на Острова цената е над 60 лева, докато в САЩ – над 130 лева!

Ако не желаете да заплащате допълнително за абонаментен план към DAZN, можете да прекратите абонамента си по всяко време през “Settings” на Вашия профил.

Също така е важно да подчертаем, че изборът на 12-месечен план е на по-ниска цена (19.99 лева на месец срещу 24.99 лева на месец стандартна услуга), но не можете да прекратите договора в рамките на следващите 12 месеца!

Абонирайте се за зрелището Фюри - Усик

Често задавани въпроси за DAZN

Колко струва/колко трябва да платя за Фюри – Усик?

Боксовият двубой е „pay-per-view” събитие в цял свят – тоест може да се гледа само срещу заплащане. Цената на пакета е 39.99 лева, като в него се включва цялата галавечер, гледане по всяко време в следващите 30 дни и много други бонуси. Един от тях е – безплатен абонамент за 1 месец при закупуването на мача?

Трябва ли ми абонамент към DAZN за Усик – Фюри?

Да, като независимо от избрания план, първият 30-дневен абонамент ще е безплатен при закупуването на „pay-per-view” събитието.

Колко струва абонаментът в DAZN?

Стандартната цена е 24.99 лева на месец. Цената, включена в годишния пакет, е 19.99 лева, но задължително се плаща всеки месец и абонаментът не може да бъде прекъснат.

Усик срещу Фюри ще струва 39.99 лева на българските потребители

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички