Съперник на Кубрат Пулев: Слабостите на Джошуа? Няма такива


Съперник на Кубрат Пулев: Слабостите на Джошуа? Няма такива
Снимка: Gulliver/GettyImages

2122 0

Минути преди първия гонг на боксовата среща в тежка категория между шампиона Антъни Джошуа и претендента Карлос Такам, Кевин Джонсън разкри кои са "слабите" страни на британеца.

Джошуа и Джонсън се изправиха един срещу друг през 2015 година, когато по безапелационен начин AJ спечели срещата с технически нокаут във втория рунд.

"В момента Джошуа е впрегнал всичките си сили и умения в кариерата си. Той се е посветил на бокса, на фитнена и точно това го прави велик. Гладът му за успехи и отдадеността му са впечатляващи. 

Не мога да ви кажа кои са силните му страни, няма конкретно един елемент, в който той да е най-добър. Точно сега, точно в този момент той е добър във всичко. Той просто няма слабости", призна Джонсън пред "Sky Sports Box Office".

Мегасблъсъкът е тази вечер на стадион "Принсипалити" в Кардиф. Следете срещата Антъни Джошуа - Карлос Такам НА ЖИВО В Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички