Станислав Шопов: Нямам голям спомен от последната титла на ЦСКА


Станислав Шопов: Нямам голям спомен от последната титла на ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1350 0

Станислав Шопов изигра добър мач за ЦСКА срещу Берое, като отбеляза два красиви гола. Българският национал бе пред преминаване в Ботев Пд през лятото, но в крайна сметка остана при "червените", където вече очаква мача с "канарчетата".

Слуховете за негов трансфер в Ботев Пловдив

Станислав Шопов се радва, че е останал в ЦСКА и не е бил трансфериран

"Винаги мачовете с Ботев Пловдив са по-различни за мен, защото съм прекарал 11 години в този клуб. Там съм израснал и съм направил първите си стъпки в професионалния футбол ,за което винаги ще му бъда благодарен. Сега обаче съм в ЦСКА, който е най-големият клуб в България и ще дам всичко от себе си. Мачовете с Ботев Пд и Левски са много важни и се надяваме да излезем с положителен резултат от тях", заяви той пред "Мач телеграф".

Още: На стадиона или от поляната? Сектор "Г" реши как да подкрепи ЦСКА в Бистрица

"Имах един труден период, в който не играех, но и за момент не съм се отказал, продължих да тренирам, даже още повече. Доста дълго врече чаках този шанс и се радвам, че го сграбчих. Надявам се да продължа по същия начин и да нося победи на нашия отбор. За мен в моя живот нищо не е на живот и смърт. Не приемам така нещата. Преди този мач получавах минути за изява и правих всичко възможно, за да покажа, че мога да започна и като титуляр. Радвам се, че дойде този момент и се надявам да продължа по същия начин. Винаги съм фокусиран върху ЦСКА. Щастлив съм да бъда тук и да играя за ЦСКА, ако е щяло нещо да стане, е щяло да се случи. Повечето неща ги научавах от вас журналистите, винаги съм фокусиран върху ЦСКА, а не върху Ботев Пловдив".

ЦСКА и битката за титлата

Той коментира и битката за титлата, както и последната спечелена от ЦСКА през 2006 година. "Аз ги разбирам напълно, защото ние сме ЦСКА и трябва да побеждаваме във всеки мач, но това е футболът. Има мачове, в които не можеш да победиш. Има още доста срещи, не сме се отказали от битката за титлата. След Черно море записахме две победи и показахме, че сме още в играта и ще направим всичко възможно да зарадваме своите фенове.

Нямам много голям спомен от нея (б.ред. последната титла). Време е да се прекъсне дългата серия, всички цесекари са зажаднели за този момент. Миналата година бяхме на една точка, надявам се тази година да я вземем. Имаме също и Купа, не сме фокусирани само и единствено върху титлата, като времето ще покаже какво ще се случи след края на сезона". А Майкъла отписа ЦСКА за титлата, а за Купата има шанс, ако "Лудогорец я подари"

Още: Вижте колко билети изкупиха феновете на ЦСКА за гостуването на ЦСКА 1948

Заради Станишев, Борисов, Батков и Михайлов: Томов обясни как отнели лиценза на ЦСКА за Шампионска лига

Пътищата на ЦСКА с Иван Турицов и Енес Махмутович се разделят през идното лято?

Брадли де Нойер напуска ЦСКА като свободен агент през лятото

Станислав Шопов от ЦСКА грабна награда, назова любимата си позиция и разказа за труден момент

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички