Стана ясно къде ще можем да гледаме сблъсъка Джошуа - Поветкин


Стана ясно къде ще можем да гледаме сблъсъка Джошуа - Поветкин
Снимка: Getty Images/Gulliver

4460 0

Грандиозният двубой в тежка категория между колосите Антъни Джошуа и Александър Поветкин ще се проведе в рамките на боксова галавечер на 22 септември от 22.00 ч. на стадион „Уембли” в Лондон. Зрелищната битка между шампиона и задължителния претендент на WBA ще бъде излъчена пряко по DIEMA SPORT 2 и в PLAY DIEMA XTRA, като ще бъде достъпна и като отделно събитие, което може да се закупи единично: https://play.diemaxtra.bg/schedule.

Непобеденият Антъни Джошуа (Великобритания) ще се изправи срещу Александър Поветкин (Русия) в опит да защити всичките си световни титли във версии WBA Super (Световна Боксова Асоциация), IBF (Международна Боксова Федерация ), WBO (Световна Боксова Организация) и IBO (Международна Боксова Организация).

Джошуа има 21 поредни победи на професионалния ринг, 20 от които с нокаут. Това ще е първа битка за суперзвездата на бокса на "Уембли" от 29 април 2017 г., когато нокаутира Владимир Кличко и сложи край на доминацията му в тежка категория. Тази година роденият в Уотфорд боксьор надви по точки Джоузеф Паркър и така се доближи на само един пояс от обединението на всички четири най-значими при най-тежките.

От своя страна Александър Поветкин е световен, олимпийски и двукратен европейски шампион с 34 победи от 35 мача. Единствената си загуба руският боксьор претърпява през 2013 г. от Владимир Кличко след единодушно съдийско решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички