Следващият двубой на Джошуа е ясен, след като подари милиони на съперника


Следващият двубой на Джошуа е ясен, след като подари милиони на съперника
Снимка: Guliver/GettyImages

2680 0

След като вече близо два месеца драмата около следващия двубой на Антъни Джошуа не приключваше, преговорите с щаба на Джоузеф Паркър изглежда ще завършат благополучно и за двете страни, а феновете на бокса ще получат битка за обединяване на титлите в първата половина на 2018 година.

Промоутърът на британския боксьор - Еди Хърн, категорично заяви, че е готов на "компромис" и да плати повече от необходимото на Паркър, за да стане факт двубоят.

Двете страни бяха в застой през миналата седмица, при финансово разделение 65/35 в полза на Джошуа. Сега Хърн заяви, че неговата страна е готова да даде повече пари, за да може тази среща да се случи.

"Много сме близо до финализиране на сделката. Сега сме на етап, в който трябва да направим компромис по определени точки, по които наистина не искаме, но в крайна сметка ще се наложи, защото всички момчета, които желаят да се бият с Антъни Джошуа, искат да бъдат надплатени.

Той е "златният билет" за тях. Той е като златният билет на "Уили Уонка", който всички искат и за съжаление това означава, че понякога трябва да направим неправилната сделка. В края на краищата ще трябва да платим на Паркър повече, отколкото той заслужава", заяви Хърн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички