Руски треньор: Джошуа има беден арсенал и малко умения


Руски треньор: Джошуа има беден арсенал и малко умения
Снимка: Guliver/GettyImages

3567 0

Известният в Русия треньор по бокс Виктор Петроченко постави качествата на британската звезда в този спорт - Антъни Джошуа. След около един час Джошуа се изправя срещу руския боксьор Александър Поветкин. Битката следете на живо в SportLive.bg.

Според мнозинството спортисти и специалисти, които се изказват за битката на стадион "Уембли", британецът е фаворит. Петроченко обаче разкритикува Джошуа и посочи, че Поветкин може да го победи.

14 ЛЮБОПИТНИ ФАКТА ЗА АНТЪНИ ДЖОШУА

"Поветкин е способен да даде на Джошуа най-малкото близка борба. Въпросът е само как самият той ще подходи към боя психологически. Ще бъде ли притиснат? Ако не, той ще може спокойно да се разправи с Джошуа. Увереността зависи от готовността. Джошуа винаги се е отличавал с впечатляващи габарити, но всъщност той има беден арсенал и като цяло умее малко неща. Прави едно и също и това се вижда", коментира руският треньор, цитиран от "Советский спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички