Промоутърът на Усик потвърди: Той може да загуби без бой един от коланите си


Промоутърът на Усик потвърди: Той може да загуби без бой един от коланите си
Снимка: Getty Images

760 0

Промоутърът на Олександър Усик - Олександър Красюк, обяви, че съществува вероятност клиентът му да бъде лишен от титлата си на IBF в тежка категория. Украинецът я спечели в битката си с Антъни Джошуа.

Красюк потвърди за опасността

"Мисля, че да (могат да го лишат от нея). IBF строго съблюдава правилата, особено в ситуации, където често се внасят промени. По-рано избирахме между WBA и IBF и решихме, че WBA е приоритет за нас. Затова, когато Усик нокаутира Дюбоа, остана само един вариант", каза Красюк, цитиран от sport.ua.

Красюк

Камък в градината на Фюри

"Кой знае какво може да се случи в бъдеще, ако отложим този мач за 9 месеца. Тайсън Фюри може за шести път да се откаже от боя, може да реши да се занимава с нещо друго, може и да не е готов да се боксира. Неизвестно е какво да се очаква от него. Така че, колкото по-скоро направим двубоя, толкова по-добре", допълни промоутърът.

Както е известно, мачът Фюри - Усик беше насрочен за 17 февруари, но бе отложен, след като британецът получи аркада в спаринг. Новата дата за сблъсъка е 18 май. А Усик и Фюри бяха заплашени и от глоба заради своя мач. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички