Промоутърът на Поветкин: Не знам дали Джошуа е човек, щом не падна от тези удари


Промоутърът на Поветкин: Не знам дали Джошуа е човек, щом не падна от тези удари
Снимка: Getty Images/Guliver

7177 0

Промоутърът на Александър Поветкин Андрей Рябински заяви, че руският боксьор е изненадал съперника си в боксовия сблъсъск снощи - Антъни Джошуа. Рябински, който е президент на промоутърската компания "Мир бокса", призна още, че сам е изненадан как британецът е издържал на тежките удари на руснака.

"Саня е изненадал силно Джошуа. Говорихме си с момчета от щаба на Джошуа и те казаха, че Саша много ги е изненадал. Това е може би един от най-трудните опоненти в кариерата на Джошуа. Бих казал, че първите шест рунда и дори началото на седмия бяха равностойни. Част от рундовете според мен Саша ги печелеше, той удряше много добре. Не зная дали Джошуа е човек, ако издържи такива удари. Виждал съм как други падат при такива удари", коментира Рябински, цитиран от Sportbox.ru.

ВИДЕО: ПОВЕТКИН РАЗКЛАТИ ШАМПИОНА С ДВА ТОЧНИ УДАРА

"Беше видно, че през втората половина от боя стана по-бавен. Все пак 39 години и 28 не е едно и също. Плюс това трябва да отдадем дължимото на Джошуа. Той е супер боксьор, очевиден номер едно. Никакъв Дионтей Уайлдър не може да се сравнява с него. Джошуа е много силен, а Саня проведе достойна битка. Ако не беше този удар, всичко можеше да протече различно", допълва промоутърът.

Снощи Джошуа победи руснака с нокаут в 7-ия рунд, нанасяйки втора загуба в кариерата на Поветкин, първа с нокаут. Така британската звезда защити титлите си на WBA Super, WBO, IBF и IBO в тежка категория.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички