Промоутърът на Кубрат Пулев: До мача се стигна с българска магия, залогът е всичко или нищо


Промоутърът на Кубрат Пулев: До мача се стигна с българска магия, залогът е всичко или нищо
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4393 0

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, даде малко повече подробности относно предстоящия сблъсък с Махмуд Чар. Двамата ще излязат на ринга в "Арена София" на 30-ти март, а залогът е регулярната титла на Световната боксова организация.

"Българска магия" е помогнала за мача на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев е имал сериозна конкуренция за мача за световната титла

"До мача се стигна с магия. Българска магия. Работим усилено, с много силен екип. Усетих истински силни чувства между Кубрат и Чар, както и готовност от двете страни за битка. Чар не идва на гости. Той самият избра Кубрат. Даниел Дюбоа и Джарел Милър бяха също претенденти.

Още: Определиха часовете на битките на Кубрат и Тервел Пулеви - ето коя телевизия ще ги излъчва

Кубрат и Чар са спокойни до едно време. На ринга всичко е относително. Самият стил прави битката. Един силен десен прав, остава думите настрани", каза Гоцев пред bTV.

Според него Махмуд е сериозен боец, който няма как "да даде задна" и всичко ще е много оспорвано. "И двамата имат опит. Това е шахмат, не е табла. Кой ще изчисли ходове напред", е мнението на Гоцев, който представлява и Тервел Пулев.

Пред Тервел Пулев целта също е сериозна

"Ще срещне камерунска машина, наистина обигран боксьор с опит. Губил е само срещу Томи Фюри. Шансовете са 50/50. Тервел няма време за губене. Той се стреми към световната титла. Със сигурност при успех в София ще влезе в Топ 10 на ранглистата. След това е въпрос на преговори".

Още: ВИП-ът за битката на Кобрата срещу Чар се разпродаде доста преди мача

"Всичко са постигнали с кръв, пот и сълзи. Баща им е знаел какво прави. И двамата да бъдат боксьори. Всичко се дължи на Венко Пулев. Много усилия, много труд, лагери, доказване в аматьорския бокс, а след това и при професионалистите. Не е лесно! От малки - до големи мъже. Сърце, юмруци, дух, дисциплина, вяра, желание, голямо сърце... Има някои боксьори, които не могат да се върнат след загуба. Но Роки го е казал - "Не е важно да не паднеш, а да станеш". Това е третият ни шанс, не може да го изпуснем на никаква цена. Ще се получи този път. Всичко или нищо! Но нищо не приемаме ние. Бащинството много го промени. Той е друг човек. Малцина познават татко Пулев", разказа още той. А Кубрат Пулев не тренира за мача с Чар заради обещание.

Още: "Завръщането на годината!" - важна новина от Германия за Кубрат Пулев преди битката му с Махмуд Чар

И Нгану като Кубрат Пулев: Съперникът на AJ се забърка в опасен флирт с репортерка (ВИДЕО)

Кубрат Пулев ще се бие, за да стане шампион в най-старата боксова организация

Треньорът на Пулеви: Искам да помогна на българите да осъществят мечтата си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички