Пратил Фюри в нокдаун даде 2 причини защо Усик ще спечели срещу Тайсън


Пратил Фюри в нокдаун даде 2 причини защо Усик ще спечели срещу Тайсън
Снимка: GettyImages

2528 0

Бившият световен шампион в тежка категория Стив Кънингам коментира предстоящия сблъсък между Тайсън Фюри и Олександър Усик. Американецът се е срещал с британеца на ринга - през 2013 година той успя да прати "Циганския крал" в нокдаун, но в крайна сметка загуби с нокаут.

Даде 2 причини защо Усик ще победи

Сега Кънингам очаква украинецът да победи в мегасблъсъка на 18 май, който трябваше да се проведе на 17 февруари, но бе отложен заради аркадата на Фюри, получена в спаринг.

Според него Усик няма правен по умения

"Мисля, че Усик може да победи Фюри по две конкретни причини. Първата са уменията на Усик. Той няма равен в това. Човекът има някои фантастични движения, което го прави много неудобен противник.

Усик мисли по различен начин, вижда всичко от друг ъгъл и показва бокс от най-високо ниво. Той ще нанесе много удари, които могат да зашеметят Фюри", заяви американецът, цитиран от "Boxing News 24".

"Втората причина е неговият екип и мениджмънт. Негов мениджър е Егис Климас, който е движеща сила в Европа и по света. Егис има солидна кариера и знае как да защитава своите бойци", допълва Кънингам. А ето кой е по-добър между Фюри и Джошуа според боксиралия се и с двамата Ото Валин

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички