От екипа на Уайлдър очакват оферта за бой с Джошуа


От екипа на Уайлдър очакват оферта за бой с Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

837 0

Шели Финкел, който е един от мениджърите на световния шампион на WBC в тежка категория - Дионтей Уайлдър, разкри, че те са готови да подновят преговорите с екипа на шампиона Антъни Джошуа за обединителен двубой през април.

"В понеделник изпратихме писмо до Еди Хърн и неговия баща Бари, в което описахме всички условия, необходими за организирането на битка. Еди Хърн казва, че е нелепо, че не комуникираме с него за битката, но самия той не иска да разговаря с нас. Както обикновено, той лъже. Ако няматe реално предложение, тогава просто си губим времето, сподели мениджърът.

Хърн наскоро информира медиите, че Финкел не отговаря на имейлите му, но адвокатът твърди, че е отговорил на всяка кореспонденция. "Винаги съм отговарял на техните имейли. Просто ми е трудно да разбера Еди, защото комуникираме с него по електронната поща, а след това той казва пред медиите, че не отговаряме. Имам всички необходими доказателства, така че защо да говорим за това?" каза още Финкел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички