Мениджърът на Нурмагомедов: Мейуедър се моли всеки ден да се бие с Хабиб, защото няма пари

Мениджърът на голямата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов - Али Абделазиз направи един от най-скандалните коментари относно боксьора Флойд Мейуедър. Непобеденият американец се слави не само с успехите си на ринга, но и с огромния брой пари, с които разполага, като редовно обича да се хвали с покупките си, а също и с огромни пачки от ценните зелени хартиики.

Според Абделазиз обаче Мейуедър няма никакви пари и за това негови представители му звънят постоянно, за да се опитват да уредят мач с Хабиб. 

Мейуедър каза тежката си дума: Ще се бия с Хабиб и ще изкарам над 200 милиона

Непобеденият боксьор Флойд Мейуедър (50:0) за втори пореден път загатна, че може да се проведе боксов мач между него и шампионът на UFC в лека ка...

"Към днешна дата Флойд Мейуедър не спира да се моли за бой с Хабиб. Той няма останали пари. Казвам ви, всяка седмица с мен се свързват хора, за да настояват за мач между Хабиб и Флойд. Ние обаче нямаме никакъв интерес това да се случва", споделя агентът пред "TMZ".

И тъй като Флойд Мейуедър "няма останали пари", той купи на дъщеря си подарък за няколко милиона долара по повод 18-годишнината ѝ. Какъв е той може да видите в този материал на SportLive.bg.

View this post on Instagram

#Motivation Video Credit: @jirahmayweather

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Още по темата

Please select answer!