Луис Ортис към Джошуа: Пулев ще издържи 2 рунда, бий се с мен и зарежи IBF!


Луис Ортис към Джошуа: Пулев ще издържи 2 рунда, бий се с мен и зарежи IBF!
Снимка: Getty Images/Guliver

13084 0

Кубинският боксьор Луис Ортис предизвика британската звезда Антъни Джошуа да се откаже от колана си на IBF и да се бие с него, вместо с Кубрат Пулев на първо място. Ортис заяви, че самият Джошуа, а не съперниците му, гледа най-напред парите.

Тези дни британецът заяви, че няма проблем да се бие с Ортис, но едва след като се срещне на ринга с претендента за IBF Кубрат Пулев.

"Прочетох това, което каза и то показва много за теб и твоята гордост да се биеш с най-добрия. С твоите думи казваш, че ще се освободиш от колана на WBA, ако не се биеш с мен, ако такива са правилата. Защо не се оставиш да ти вземат титлата на IBF и да се изправиш срещу мен? Можеш да измамиш публиката, но аз знам истината и може би наистина не искаш да се изправиш пред мен", коментира Ортис пред BoxingScene.com.

"Ти казваш, че си над парите. Аз мисля, че ти си този, който чака деня за разплащане и накрая всичко ще се разбере от хората. Пулев ще издържи само два рунда. Аз не се бъзикам с американския народ, но вие с промоутърите ти можете да продадете тази шега на Великобритания. Топката е в твои ръце, малък приятелю", каза още кубинецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички