Кубрат Пулев призна, че Джошуа все още може да се откаже от битка за титлата


Кубрат Пулев призна, че Джошуа все още може да се откаже от битка за титлата
Снимка: БГНЕС

6475 0

Ситуаицята около двубоя за световната титла, за който бленува Кубрат Пулев, ще бъде изяснена в началото на 2020 година. Това призна самият той, като дори сподели, че Антъни Джошуа все още може да се откаже от двубой, в който трябва да защити титлата на IBF. 

Както е известно, британецът получи задължение и от IBF, и от WBA, да защитава поясите си в следващите 180 минути - нещо, което е почти не възможно за Джошуа и може да се наложи да оваканти един от двата шампионски колана. В момента все още се водят преговори между двете федерации коя от двете защити да се проведе първа и, ако не се стигне до отсрочка от едната страна, то Джошуа със сигурност ще оваканти едната титла. 

"Нещата изглеждат сравнително - до един месец ще стане ясно кой ще вземе правата по организирането на двубоя между мен и Антъни Джошуа. Това ще отговори и на въпроса къде ще се проведе срещата. Всякакви възможности има - дори има вариант и да избяга, но мисля, че по-скоро ще се бия с него", сподели Пулев в ефира на "Дарик Радио". 

"Все още има много варианти за битката за титлата, но скоро ще има яснота. Ако те спечелят търга, може би ще се бия в Англия на стадиона на Тотнъм, но ако ние вземем правата, може да е на друго място. Дори може да бъде в САЩ, защо не и в "Медисън Скуеър Гардън", където загуби, отбеляза Кобрата. 

Все пак се очаква Антъни Джошуа да се откаже от колана на WBA и да се изправи срещу българския боксьор, а с причините Ей Джей да предпочете Кубрат Пулев може да се запознаете в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички