Кобрата: За да ме победи Фюри, трябва да ме убие; британецът: Ще те убия!


Кобрата: За да ме победи Фюри, трябва да ме убие; британецът: Ще те убия!
Снимка: БГНЕС

3792 0

Българската звезда в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, показа голяма увереност и самочувствие преди битката си срещу младия британец Хюи Фюри. Кобрата изрази мнение, че може да победи на ринга едновременно петима боксьори като братовчеда на бившия световен шампион Тайсън Фюри.

Пулев излиза срещу британеца на 27 октомври в "Арена Армеец" в София. Победителят в двубоя ще получи правото да спори с мегазвездата Антъни Джошуа за пояса на IBF.

КУБРАТ: ФЮРИ ДА СПРЕ ДА МЕЧТАЕ, ВЛЯЗЪЛ СЪМ В РЕЖИМ "ЧУДОВИЩЕ"

"Смятам, че Фюри ще ми бъде много удобен, защото има необходимата височина. Такъв тип боксьори са ми по-удобни. Ще пасне. Обичам предизвикателствата. Не ме притесняват и петима като него да излязат срещу мен, а какво остава той сам. Аз смятам, че съм по-добрият, но на ринга ще го покажа. За да ме победи, трябва да ме убие", заяви българинът в предаването “Без ръкавици” по Диема спорт.

Хюи Фюри имаше възможност за незабавна реакция и не се поколеба също да отправи предизвикателство. "Ще го убия", заяви той. Пулев не се смути и продължи: "Аз не искам да го убия, а да го надиграя. Не искам нито да го нокаутирам, нито да го убивам. Ще бъдем приятели както преди, така и след мача. Ще те откажа не от бокса, а от самия мач. Аз съм по-техничен. Винаги си добре дошъл в България. Ние сме гостоприемни хора, от щаба ми ще се погрижат за него, но на ринга няма да има гостоприемство. Имам много опит в аматьорския бокс, имам чупени ръце, много контузии и така съм си извадил изводите. На това ниво опитът е безценен. Готов съм. И тук в студиото, ако ни дадат ръкавици можем да започнем", заяви Кобрата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички