Кобрата: Радвам се, че някой се съгласи изобщо да дойде в България


Кобрата: Радвам се, че някой се съгласи изобщо да дойде в България
Снимка: БГНЕС

1499 0

Кубрат Пулев говори за предстоящия мач с Хюи Фюри на 27 октомври в София, за който вече бе обявено официално и ще се състои в зала "Арена Армеец".  

"Ще има доста интересни срещи с американски и румънски боксьори, които са на високо ниво. Ще има интересен мач за титла в тежка категория, брат ми ще играе за титла, Спас Генов и Коко Тайсъна ще играят, като това ще бъде наистина завързан мач, без изявен фаворит, двамата са много добри и опитни. Ще бъде зрелище. Следващият мач е между Пепелянката и Убиеца, които не просто като прякори, но и като боксьори са атрактивни. Двамата имат добри визитки, единият има победи на националния ринг, другият бе в националния отбор и има богат опит. Ще бъде наистина зрелищна галавечер", сподели той за програмата преди техния двубой пред "Тема спорт". 

Кобрата допълни, че все още не е ясно срещу кой противник ще играе брат му Тервел, но той води усилена подготовка. Относно раздялата си със "Зауерланд" и новото му сътрудничество с "Епик": "Трябва да се гледа и да се мисли в правилната посока. В една фирма, когато всеки си прави каквото иска, не се получава нищо, но когато всички гледат в една посока и гонят една линия, нещата се случват.

"Радвам се, че някой се съгласи изобщо да дойде в България. Това показва, че трябва да се подходи абсолютно сериозно в тренировките, за да мога да го победя. Не един път съм казвал, че за мен не е важно как, а крайният резултат и победата. Вече съм в Белмекен. Няма време, трябва да се готвя. Тук ще съм до края на месеца". 

Пулев коментира Уайт и Милър, които отказаха да боксират с теб:"Какво да им кажа... Този Уайт, който толкова много лая и крещя, би се в гърдите и говори куп глупости, накрая избяга от мача с мен. Това го прави човек, който просто е, дори не знам как да го определя - плямпало. Макар че победи в последния мач, което ме изненада. Направиха хубав мач с Паркър, но според мен съперникът му не се бе подготвил добре и може би бе подценил срещата. Така поне изглеждаше отстрани".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички