И Уайт е нетърпелив за реванш от Джошуа: Този път ще го нокаутирам!


И Уайт е нетърпелив за реванш от Джошуа: Този път ще го нокаутирам!
Снимка: Guliver/GettyImages

2424 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа брои часовете до битката си тази вечер срещу Александър Поветкин и изцяло съсредоточен върху нея. Това обаче не пречи и на останалите негови противници да го предизвикват по всевъзможен начин. Дилиън Уайт е един от тях и е убеден, че може да нокаутира световния шампион на WBО, WBA, IBF и IBO в реванш, който може да се проведе през 2019 година. 

"Вярвам,  че мога да вляза под кожата на Джошуа психически и физически, и да го накарам да направи грешка, която ще ми позволи да го нокаутирам. В първата среща се бих с контузия, която получих по- време на тренировъчен лагер, и прекрасно осъзнавах какви са шансовете ми за успех. В тази битка бях много близо до победата, но за съжаление, имах много проблеми с контузии", сподели Уайт, припомняйки си за двубоя през 2015 година. 

"Сега сме опитни професионалисти. Дионтей Уайлдър и много други момчета казват, че искат да се бият с Антъни Джошуа, но използват това само за да изградят собствения си имидж. Но не и аз, ако кажа, че искам да се бия, ще се бия", допълни още той. 

Следете битката Антъни Джошуа - Александър Поветкин НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички