И кантарът го показа: Кубрат Пулев е във формата на живота си!


И кантарът го показа: Кубрат Пулев е във формата на живота си!
Снимка: БГНЕС

4829 0

Остават малко повече от 24 часа до двубоя между Кубрат Пулев и Хюи Фюри, който ще определи претендента за световната титла на Антъни Джошуа. Двамата се изправят един срещу друг в събота вечер, а в петък в столичен мол беше проведено и задължителното претегляне на двамата преди битката в зала "Арена Армеец".

Кубрат Пулев демонстрира и на кантара, че  се намира във върхова форма преди решаващия за кариерата си двубой. Той тежи точно 109 килограма, като в последния си професионален мач - срещу Кевин Джонсън, той беше 116 килограма. Той е отслабнал драстично - с цели 7 килограма, но показа подобрена мускулатура, както и здрави коремни мускули.

Наглед, той е в далеч по-добра физическа форма в сравнение с Хюи Фюри, който е и с 3 сантиметра по-висок от Кобрата. Британският представител закова кантара на 107 килограма. Самият Фюри беше посрещнат с жестоки освирквания, а в края на събитието се стигна и до сблъсък между двата лагера.

След края на кантара се стигна до някаква провокация, след която Ивайло Гоцев помоли всички да се държат на ниво. Подробности все още няма за това какво се случи, но до бой не се стигна. Какво показа кантарът за Тервел Пулев вижте тук!

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички