Еди Хърн: Ако Джошуа загуби реванша, ще трябва да преосмисли боксовата си кариера


Еди Хърн: Ако Джошуа загуби реванша, ще трябва да преосмисли боксовата си кариера
Снимка: Getty Images/Guliver

14860 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, е на мнение, че ако Джошуа претърпи нова загуба в реванша срещу Анди Руис, то кариерата на британеца ще изпадне в тежка ситуация. Хърн подчерта още, че Джошуа е бил твърде уверен в успеха си срещу Руис, което му е изиграло лоша шега.

"В момента Джошуа е без коланите си, но има възможност да си ги върне обратно. Ако той загуби втория мач, това няма да е края на кариерата му, но те кара да преосмислиш кариерата си - и това се случва много преди момента, в който очакваме да се случи", заяви Хърн.

"Увереността на Руис най-вероятно ще скочи до тавана, докато Джошуа едва ли ще бъде толкова уверен, колкото в първия мач. Мисля, че Антъни може би беше твърде уверен в себе си. Това, което видяхме, бе един от най-големите трусове в световния бокс в тежка категория. Но също така станахме свидетели на страхотен мач, сега всичко зависи от Антъни", добави още Хърн.

Междувременно американският боксьор Дионтей Уайлдър посочи своя фаворит за реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички