Джошуа: Ще бъда като наемен убиец срещу Паркър


Джошуа: Ще бъда като наемен убиец срещу Паркър
Снимка: Getty Images/Gulliver

2835 0

Световният шампион на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа посъветва хората да заложат парите си на него, че ще нокаутира Джоузеф Паркър. Двамата излизат на ринга в Кардиф в събота (31.03).

"Имам 20 паунда в джоба си, мога да ги заложа, че ще нокаутирам Паркър. Всяка битка, която съм има досега е била учебна, както и всеки лагер. От битката с Кличко научих, че не трябва да използвам лагера. Използвах всичко, което не знаех тогава по време на лагера. Работих върху техниката специално за него. После за мача с Такам, боят беше по-кратък, но исках да контролирам нещата и да спечеля, защото знаех, че предстои тежка 2018 година", заяви Джошуа на последната пресконферения преди двубоя му. 

"Хората ме питат, дали ако нараня Паркър, ще му се нахвърля, за да го довърша. Тук идва моментът, когато трябва да бъдете малко по-търпеливи и по-разумни, за да можете да пресметнете какви би ви донесло крайния успех. Когато нараните някого, трябва да бъдете като наемен убиец, а не като смел войн, който язди кон, посичайки всички с меча си. Ще се опитам да бъде като снайперист. Ще се опитам да бъде по-пресметлив. Той ще разбере, че не ме превъзхожда в бързината. Аз съм 100% сигурен, че ще пречупя неговия дух и психика", заяви още Джошуа.

Може да следите боксовия спектакъл Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички