Джошуа прикрива страха си...с усмивка (СНИМКИ)


Джошуа прикрива страха си...с усмивка (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1635 0

Часове до една от най-важните нощи в кариерата на Антъни Джошуа. Британският боксьор излиза късно тази вечер за битка срещу руснакът Александър Поветкин, а двубоят се очертава да бъде един от най-тежките в кариерата на Джошуа.

Преди година и половина, именно на стадион "Уембли", където ще се изиграе днешния мач, Джошуа успя да нокаутира легендарния Владимир Кличко, с което постави и край на спортната кариера на украинеца. Днес цената е още по-голяма - Джошуа залага своите най-ценни пояси срещу опитния руски боксьор.

Бокс НА ЖИВО: Антъни Джошуа - Александър Поветкин

Напрежението със сигурност ескалира през последните дни, но британският боксьор се опитва да покаже, че не се страхува от предстоящия сблъсък и голямата цена, която е заложена. Джошуа не пропусна ден, в който да не покаже в социалните мрежи, че е достатъчно спокоен и очаква двубоя с усмивка на лице.

Джошуа отлично знае, че се изправя срещу много опасен съперник, който въпреки ръста си, крие много опасности. Усмивката на Джошуа слезе от лицето му единствено по време на вчерашния задължителен кантар, който преминаха двамата боксьори. Изправени лице в лице, двамата се втренчиха с хладнокръвен, немигащ поглед, изпълнен с взаимно уважение.

Джошуа срещу Поветкин - безспорно едно от най-големите спортни събития за годината. Световният шампион излиза да защити своите титли с усмивка, но дали тази усмивка ще се запази и след дългоочаквания сблъсък - предстои да разберем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички