Джошуа по време на мача с Кличко: Оставиш ли ме да продължа, ще те нокаутирам


Джошуа по време на мача с Кличко: Оставиш ли ме да продължа, ще те нокаутирам
Снимка: Getty Images/Guliver

2635 0

Битката "Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа" е след по-малко от две седмици, но британският боксьор продължава да разкрива интересни моменти от големия мач между него и Владимир Кличко. В края на април Джошуа се превърна в най-голямата боксова звезда, след като първо оцеля след нокдаун от страна на украинеца, а в 11-ия рунд принуди съдията да отсъди технически нокаут в негова полза.

Пред списанието "GQ" Антъни Джошуа разказа любопитна случка от двубоя му срещу някогашния хегемон в тежка категория. След като е успял да се изправи след нокдауна, британският боксьор е бил ясен към своя съперник: "Оставиш ли ме да продължа, ще те нокаутирам". Кличко не успя да се възползва от преимуществото си в следващите минути и в крайна сметка загуби.

"Когато ме свали в нокдаун, си помислих, че това е краят. Знаех, че мога да остана на ринга. Мислех за това, че Кличко е много здрав, но инстинктите ми ме накараха да се изправя. Казах си, че трябва просто да завърша рунда. Казах му го и на него - ако не ме нокаутира, ще го откажа", сподели Джошуа за случващото се в моментите след неговото изправяне. 

"Разбрах как мога да спечеля и да го нокаутирам. След като вкарах ъперкъта, погледнах в очите му и видях, че съм го разтърсил. Не можех да повярвам, че още е на крака, но знаех, че вече е в ръцете ми. Започнах да стоварвам удари, докато реферът не прекрати срещата. След това веднага му се усмихнах. Исках да знае, че между нас съществува голямо уважение", допълни най-скъпоплатената звезда на Острова за 2017 година.

Предстои да разберем дали Кубрат Пулев ще се представи по-добре срещу Антъни Джошуа. Двамата се изправят един срещу друг на "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф, като това ще е втората битка за световната титла на Кобрата. Може да следите мача Джошуа - Пулев НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички