Джошуа: Паркър, Уайлдър, Пулев, Поветкин? Ще изляза на ринга в пълна атака


Джошуа: Паркър, Уайлдър, Пулев, Поветкин? Ще изляза на ринга в пълна атака
Снимка: Getty Images/Gulliver

1380 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че е наясно колко опасен съперник е Александър Поветкин, който ще се изправи срещу нещо на 22 септември на стадион "Уембли" в Лондон.

Джошуа ще защитава поясите си Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO) срещу руския боксьор, който има само една загуба в 35 мача на професионалния ринг, както и 24 победи с нокаут. В последния си мач Поветкин брутално нокаутира друг британец - Дейвид Прайс, за да стане официален претендент за титлите на Джошуа.

"Този мач показа, че той знае как да нокаутира съперника. Има страхотно ляво кроше. Понякога хвърля три поредни. Така че той е доказал, че знае как се правят нокаути, а срещу Паркър аз доказах, че мога да издържа 12 рунда", коментира Джошуа, който в последния си мач победи с единодушно решение новозеландеца Джоузеф Паркър.

Това бе и първият мач на Ей Джей, който не завършва с нокаут за съперника му. "Не искам да проявявам неуважение, но Паркър оцеля 12 рунда, през цялото време отстъпваше. Аз се боксирах хитро, защото мислех, че ми предстои мач с Уайлдър и не исках да рискувам. Сега имах време да анализирам представянето си и мисля да се върна към предишния си стил. Няма значение кой е следващият - Паркър, Уайлдър, Кубрат Пулев, Поветкин? Ще изляза на ринга в пълна атака", допълни британецът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички