Димитренко също отказа да се боксира с Пулев


Димитренко също отказа да се боксира с Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

1552 0

Украинецът Александър Димитренко също се отказа да се боксира с Кубрат Пулев. Опонентът на Пулев ще се боксира на 18 август в Атлантик Сити с бившия претендент за световната титла в тежка категория Брайън Дженингс. Дженкинс е трети в ранглистата на Международната боксова федерация. Мачът логично ще определи официалния претендент за световната корона. Датата съвпада с тази, която Кобрата спрягаше за неговия бой с Дилиън Уайт на стадион "Васил Левски".

Припомняме ви, че по-рано през месеца Дилиън Уайт отказа да се боксира с Кубрат Пулев, за да се изправи срещу Дионтей Уайлдър. Това наложи на щаба на Кобрата да търсят нов съперник за него, като се спряха на Димитренко, който има 41 победи и 3 загуби и е на второ място в класацията на (IBF). След отказа и на Димитренко екипът на Пулев трябва да търси друга алтернатива за своя боксьор.

Сега Кубрат Пулев и неговите мениджъри ще трябва да се съсредоточат около преговорите с американеца Джарел Милър, който носи прозвището "Голямото бебе". Той има 21 победи в 22 мача в професионалния бокс, като 18 от тях са с нокаут.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички