Дилиън Уайт нападна "фалшивия мексиканец" Анди Руис


Дилиън Уайт нападна "фалшивия мексиканец" Анди Руис
Снимка: Getty Images/Guliver

4670 0

Британецът Дилиън Уайт отправи сериозни критики към бившия световен шампион в тежка категория Анди Руис-младши, който ще се завърне на ринга след близо година и половина отсъствие с мач срещу Крис Ареола на 1 май.

В средата на 2019 година Руис, който е от американско-мексикански произход, шокира боксовия свят, като нокаутира световния шампион Антъни Джошуа и взе поясите в тежка категория. В края на същата година Ей Джей си върна титлите с победа по точки, а оттогава Руис не се е качвал на ринга, като дългоочакваното му завръщане ще се случи съвсем скоро.

"Типичен смешен мач за фалшивия мексиканец. Стратегически избор на съперник за завръщането, за да изглежда добре. Крис Ареола е приключил с бокса от няколко години. Той беше приличен боксьор в най-добрите си дни, но от две години не се е бил след загубата си от Адам Ковнацки.

Това е добър стратегически ход от щаба на Руис, той ще се завърне и ще разбие Ареола. Хората ще си кажат, че Анди Руис се е завърнал, че е мотивиран и изглежда добре. Нека бъдем честни, той ще се бие с Крис Ареола", коментира Уайт, който наскоро нокаутира Александър Поветкин и си върна статута на официален претендент за световната титла.

Именно Уайт и Руис са сред двата варианта за съперник за американеца Дионтей Уайлдър, който на свой ред не се е бил, след като загуби титлата си през миналия февруари след нокаут от страна на Тайсън Фюри. Всички новини в света на бокса ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички