Да си шампион, но все още да се чувстваш като претендент


Да си шампион, но все още да се чувстваш като претендент
Снимка: Guliver/GettyImages

1481 0

Шампионската слава, десетките милиони в банковата сметка и стотиците милиони фенове по целия свят със сигурност не са променили Антъни Джошуа. Напротив - той продължава да е толкова скромен и да "гори" в бокса така, както го е правил много преди да вземе титлите на IBF и WBA.

Пред BBC той коментира, че все още се чувства като претендент, независимо че излиза именно срещу такъв тази вечер срещу Карлос Такам.

"Знам каквто е да си претендент. Вярвате или не, аз все още имам таква психологическа настройка. Не се разхождам с егото на шампион просто защото имам няколко колана на рамото си", каза шампионът, прочул се най-вече с нокаута си срещу Владимир Кличко.

"Знам, че Такам има нагласата да намери начин да ме бие. Ако продължиш да удряш по вратата, в крайна сметка ще успееш да намериш начин да я преодолееш. Просто трябва да го избутам, защото трябва да е наясно, че няма как да влезе през тази врата.

"Аз все още се развивам. Мисля, че точно заради това повечето ми съперници мислят, че имат шанс. Ако говорех по-остро срещу тях, може би щяха да се страхуват повече от мен. Но моята работа е да ги нокаутирам на ринга, да им отнема самочувствието и да им отнема желанието", категоричен беше Джошуа.

В събота вечер той може да нанесе 20-ия си нокаут в кариерата в 20 мача. Може да разберете дали ще го направи, само ако следите битката Антъни Джошуа - Карлос Такам НА ЖИВО В Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички