Чисора "взриви" света на бокса: Само слух е, но Усик проваля реванша с Фюри


Чисора "взриви" света на бокса: Само слух е, но Усик проваля реванша с Фюри
Снимка: GettyImages

10321 0

Британският боксьор Дерек Чисора сподели любопитен слух за бъдещето на безспорния световен шампион Олександър Усик. Надеждите на боксовия свят са да видят украинеца да се бие в реванш срещу Тайсън Фюри наесен, но според това, което е чул Чисора, това няма да се случи.

"Слухът" на "Дел Бой"

"Няма повече шум около реванша Усик - Фюри, защото титлата "абсолютен шампион" приключи. Един слух стигна до мен... Ще започна да го разпространявам. Олександър Усик слиза в първа тежка категория. Сега това е слух", обясни британецът в интервю за "Seconds Out".

Слухът на Чисора може да

Още: ВИДЕО: Какво се случи преди рунд №7? Дадоха ли на Усик инхалатор?

Мегамачът отпреди дни и планът за реванш

В нощта на 18 срещу 19 май Усик нанесе на Тайсън Фюри първо поражение в кариерата и стана първият абсолютен световен шампион в тежка категория през 21-ви век. Украинецът започна професионалната си кариера в полутежка категория, където също стана безспорен шампион.

Реваншът му с Фюри трябва да се състои през октомври в Саудитска Арабия. Тогава обаче може да не са заложени на карта всички значими колани в категорията, тъй като Усик може да бъде лишен от титлата на IBF. Самият Фюри пък също не е уверен в провеждането на реванш

Промоутърът на Фюри каза спасили ли са въжетата и реферът Тайсън от нокаут

"Докато смъртта ни раздели": Съпругата на Фюри с трогателна подкрепа след загубата му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички