Боксовото зрелище Бетербиев - Бивол ще се отложи заради контузия


Боксовото зрелище Бетербиев - Бивол ще се отложи заради контузия
Снимка: Getty Images

301 0

Артур Бетербиев получи травма и поради това ще бъде невъзможно за него да излезе на ринга на 1 юни срещу Дмитрий Бивол, което е една от най-очакваните супербитки в бокса не само за 2024 година, а за целия 21-и век.

Кога ще се състои зрелището?

Сблъсъкът за обединяване на шампионските пояси в лека-тежка категория ще трябва да бъде отложен за по-късен етап през 2024 година. Въпреки разочарованието за феновете, грандиозната галавечер, организирана от промоутърите Еди Хърн и Франк Уорън, все пак ще се проведе.

Още: Флойд Мейуедър показа, че има голямо сърце - промени живота на трима бездомници

 Бивол и Бетербиев ще се бият по-късно през 2024-а

Планирана е интересна бойна карта с предварителни двубои и особено увлекателен дуел "петима срещу петима". Вероятно основният бой ще бъде между Дионтей Уайлдър и Жилей Жанг, тъй като те са основните звезди, изключвайки Бетербиев и Бивол.

Другите битки в бойната карта включват Филип Хъргович срещу Даниел Дюбоа, Реймънд Форд срещу Ник Бол, Остин Уилямс срещу Хамза Шира и Крейг Ричардс срещу Уили Хъчинсън. За победа с нокаут се присъждат 2 точки на отбора "Хърн" или отбора "Уорън", докато за победа със съдийско решение - 1 пункт.

Майк Тайсън: Заради боя с Пол не пуша трева и не правя секс от 6 седмици

Майк Тайсън и Джейк Пол ще смачкат 61-годишен рекорд в бокса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички