Бивш световен шампион по бокс излезе от кома


Бивш световен шампион по бокс излезе от кома
Снимка: Getty Images/Guliver

3769 0

Страхотни новини за бившия световен шампион във версия WBC в полутежка категория Адонис Стивънсън. Боксьорът излезе от състояние на кома, съобщи приятелката на боксьора Симона Гуд.

"Искам да ви съобщя, че Адонис излезе от кома. Той се възстановява и провежда лечение, заедно с него са семейството му и лекарите. Адонис е световен шампион и той демонстрира същите сили и решимост, за да оздравее по-бързо.Той и цялото му семейство сме благодарни за подкрепата, любовта и уважението към личния му живот.

Адонис намира време да се наслаждава на музика, намира се заедно със семейството си. Той цени вниманието на феновете си и голямата им любов”, заяви Симона Гуд.

На 1 декември Адонис Стивънсън загуби с нокаут от Александър Гвоздик. В 10-ия рунд Стивънсън е нанесъл опасен удар отляво на съперника си, който с мъка се е задържал на крака. В 11-ия рунд обаче Гвоздик свалил хаитянина в нокаут със серия удари. Мачът, който бе в Канада, беше поредната защита на титлата на WBC в лека тежка категория за Стивънсън, който бе най-дълго властващият световен шампион в бокса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички