Битката на Джошуа с Уайлдър пропадна, излиза срещу Поветкин


Битката на Джошуа с Уайлдър пропадна, излиза срещу Поветкин
Снимка: Getty Images/Gulliver

2172 0

Битка между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър по всяка вероятност няма да има това лято. Еди Хърн, промоутър на световния шампион в тежка категория, заяви, че не е получил отговор от екипа на Дионтей Уайлдър по отношение на договора за обединителен двубой, който им беше изпратил на 17 юни.

Ако екипите на двамата боксьори не се договорят, Джошуа ще защитава титлата си срещу задължителния претендент на WBA Александър Поветкин на 22 септември.

"Договорът за битката с Уайлдър може дори да бъде подписан, преди да излезем на ринга срещу Александър Поветкин, така че върху Джошуа има голямо напрежение. Както казах, Поветкин има само едно поражение – по точки от Владимир Кличко. Той е много корав и опитен боксьор. Важно е да запазим коланите и да не позволим да ни разсейват хора, които играят игрички, или от хора, които искат да ни измамят.

Няма да позволим това да се случи с кариерата на Антъни Джошуа. Aко това е Александър Поветкин, битката ще се проведе през септември, това е сигурно, а след това ще се бием с Уайлдър веднага, ако той подпише договора. Но съдейки по начина, по който се водят преговорите, не мога да кажа дали този договор ще бъде подписан до 10 дни или 10 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички