Антъни Джошуа: Първо ще бия Паркър, а след това искам Уайлдър


Антъни Джошуа: Първо ще бия Паркър, а след това искам Уайлдър
Снимка: Getty Images/Gulliver

6163 0

Световният боксов шампион на три от основните федерации Антъни Джошуа няма никакво намерение да се крие от Дионтей Уайлдър и за пореден път изрази надеждата си, че след битакта с Джоузеф Паркър в края на март ще има възможността да се изправи срещу Дионтей Уайлдър.

Американецът не спира да сипе закани към британеца, включително и че Джошуа го е страх от силата на "Бронзовия бомбардировач". Еди Хърн обаче заяви в интервю, че е готов да организира този двубой, от който двамата да направят много пари.

"Дионтей прави много малко пари от кариерата си до момента и има нужда от нов промоутър. Доколкото знам в момента няма такъв, така че да ми се обади и ще организираме мач между него и Джошуа и ще изкараме много пари", каза Еди Хърн за "Скай Спортс".

"Бях днес с Антъни и той иска да се бие срещу Уайлдър. Той вижда в американеца потенциално по-лек съперник от Джоузеф Паркър. Планът на Джошуа е да стане абсолютен шампион на всички федерации и това започва на 31-и март, когато се изправя срещу Паркър. След това ще говорим с Дионтей, който ще бъде в Кардиф. Надяваме се да се получи мач", каза още промоутърът на Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички