Антъни Джошуа призна: Не знаех къде съм след трети рунд срещу Руис


Антъни Джошуа призна: Не знаех къде съм след трети рунд срещу Руис
Снимка: Getty Images/Guliver

21436 0

Бившият световен шампион в бокса тежка категория - Антъни Джошуа, разкри какво се е случило с него по време на двубоя срещу Анди Руис, в който изгуби всичките си титли. Промоутърът на звездата - Еди Хърн, заяви, че британецът не помни нищо от третия рунд и това ще се окаже истина.

"Дори не можех да си спомня къде бях в онзи момент, но все пак знаех, че съм в битка, знаех, че трябва да съм тук, така че просто се изправих и тръгнахме отново. Спомням си, че се върнах в ъгъла, но не мога да си спомня какво съм казал", заяви Джошуа, цитиран от "The Mirror".

"Плъзгащите се удари не са моя силна страна, ударите от далечна дистанция и силните удари са моята сила. Минах през седми рунд и това беше. Бум, пак ме удариха. Дупката стана по-дълбока. Бях долу, дишах тежко, протекторът ми падна и се озовах на крака отново. Той не ме прати в безсъзнание, но ме прати в нокдаун, затова се върнах в ъгъла", каза още боксьорът.

"Реферът държи шортите ми, дърпа ме напред, а когато го прави, аз пристъпвам. След това ме бутна назад, а аз си помислих: "ОК, той ме блъсна назад, така че мисля, че ще ми сложи протектора в устата. Следващото нещо, което видях, бе, че е прекратил битката. Реферът си свърши работатга, той видя, че не мога да продължа и спря мача", завърши Джошуа. А защо от щаба му заплашиха Руис със съд вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички