Антъни Джошуа претърпя сериозна промяна за мача с Кубрат Пулев


Антъни Джошуа претърпя сериозна промяна за мача с Кубрат Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

8008 0

Антъни Джошуа записа най-лекото си тегло от години насам, когато трябваше да се изправи в реванша си срещу Анди Руис. Британецът имаше сериозни проблеми с придвижването си срещу мексиканеца и се наложи да отслабне, за да си върне титлите. Това обаче остава в миналото, защото шампионът се завръща към старата си форма за двубоя срещу Кубрат Пулев. 

Ей Джей беше забелязан в Марбея да си говори с Тайсън Фюри, като повечето медии обърнаха повече внимание на дискусията им, отколкото на формата, в която се намира Джошуа. А тя е убийствена. 

Британецът е "налял" наново сериозна мускулна маса в горната част на тялото си, вероятно за да увеличи силата в ударите си, след като не успя да нокаутира Анди Руис в Саудитска Арабия. Също така Пулев е далеч по-висок от мексиканеца и не е толкова бърз, което позволява на Джошуа отново да достигне върхова физическа мощ - тази, с която спечели срещу Владимир Кличко. 

В момента Джошуа е близо до 114 килограма и по всяка вероятност ще е около тези килограми, когато през ноември се изправи срещу Пулев. Какви са последните новини около сблъсъка Пулев - Джошуа вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички