Антъни Джошуа обяви ще смени ли треньора си след провала срещу Руис


Антъни Джошуа обяви ще смени ли треньора си след провала срещу Руис
Снимка: Gulliver/GettyImages

5022 0

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че ще продължи да работи с настоящия си треньор Роб Маккракън, въпреки височайшия "съвет" на Ленъкс Люис да го замени с по-способен наставник. Бившият боксьор изрази подобно мнение след загубата на Джошуа от Анди Руис преди броени дни.

"Това е първото ми поражение на профи-ринга. Негативните моменти винаги са ме правили по-силен. Искам да кажа, че поражението не ме промени. И занапред ще работя с тези хора. Винаги ще бъда лоялен към моя треньор Роб Маккракън. Благодарен съм и на другия треньор, който работи в аматьорския боксов клуб "Финчли", поясни Джошуа, цитиран от Boxing Scene.

"Ще продължа да работя с тях, въпреки призивите да сменя треньорите. Уверен съм, че тези хора ще ме научат на всичко, което трябва да знам. Те много ми помогнаха не само в бокса, но и в нормалния живот. Задължен съм им, преживяхме много неща заедно", допълни звездата. А какъв съвет даде на британеца Кубрат Пулев относно реванша срещу Руис вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички