Владимир Кличко реши дали да се завърне на ринга през тази година


Владимир Кличко реши дали да се завърне на ринга през тази година
Снимка: Gulliver/GettyImages

7918 0

Легендарният украински боксьор и бивш световен шампион в тежка категория - Владимир Кличко, не възнамерява да се завърне на ринга през тази година, пишат медиите в родината на боксьора. Все пак Кличко може да се завърне на професионалния ринг в следващите години.

Кличко планира да проведе поне още един професионален мач, но той няма да се състои през тази година, въпреки изкушителните предложения от стрийминг платформата DAZN. Eдна от целите пред украинеца е да счупи рекорда на Джордж Форман за най-възрастен световен шампион - на почти 46 години.

Ако Кличко желае да надмине успеха на Форман, то той трябва да се появи на ринга през пролетта на 2022 година, когато ще е преминал заветната възрастова граница, поставена от Форман. Дотогава обаче украинецът ще трябва да продължи да поддържа формата си, ако иска да се противопостави на евентуалния си опонент за световна титла.

Междувременно Тайсън Фюри отправи остри реплики към Дионтей Уайлдър, определяйки го като "малко популярен световен шампион" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички