ВИДЕО: Уайт нанесе първа загуба на Ривас и чака Уайлдър


ВИДЕО: Уайт нанесе първа загуба на Ривас и чака Уайлдър
Снимка: Getty Images/Guliver

2463 0

Дилиън Уайт се възстанови от нокдаун, за да се справи с Оскар Ривас и му нанесе първа загуба в професионалната боксова кариера в мач, игран в зала "O2 Арена“ в Лондон, Великобритания.

Представителят на домакините бе изпратен в нокдаун от колумбийския си съперник в деветия рунд, но въпреки това контролираше събитията между въжетата и спечели след единодушно съдийско решение – двама от съдиите дадоха 115-112, а един – 116-111.

След десетата си последователна победа Уайт вече е с баланс 26-1 (18 с нокаут), докато за Ривас това бе първа загуба на професионалния ринг – също 26-1. Така британецът стана временният шампион на WBC в тежка категория и задължителен претендент за пояса, държан от Дионтей Уайлдър. Тази възможност, според WBC, трябва да се осъществи до май 2020, но се очаква Уайлдър първо да има реванш срещу Луис Ортис или Тайсън Фюри. А кой боксьорът иска да се бие с Ривас вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички