ВИДЕО: Ето кой е боксьорът, нокаутирал Джошуа в спаринг


ВИДЕО: Ето кой е боксьорът, нокаутирал Джошуа в спаринг
Снимка: Getty Images/Guliver

37718 0

Вчера се появи едно разумно обяснение за изненадващата загуба на звездата Антъни Джошуа срещу мексиканския боксьор Анди Руис. То гласеше, че британецът е бил нокаутиран в спаринг непосредствено преди мача, в който Джошуа заложи всичките си титли.

Днес се появи и името на вероятния съперник, причинил непряко първо поражение на световния шампион на три федерации. Според WorldBoxingNews става дума за германеца Агит Кабайел, който от известно време помага на британската звезда в подготовката за мачове.

Кабайел е 26-годишен, роден е в Леверкузен, но е с произход от Кюрдистан. Досега е провел 19 мача в тежка категория, в които има 19 победи, 13 от тях чрез нокаут. В момента е европейски шампион в тежка категория, а титлата я държи от 2016 година насам и я е защитил три пъти.

Най-известният от съперниците му е Дерек Чисора, с когото се бие през 2017 година. Според боксовото издание заради нокаута от Кабайел, бащата на Джошуа е искал мачът с Руис да бъде отложен. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички