Уайлдър не спира: Джошуа е ментално слаб, по-добре да не приема реванша, защото...


Уайлдър не спира: Джошуа е ментално слаб, по-добре да не приема реванша, защото...
Снимка: Getty Images/Guliver

15217 0

Световният шампион по бокс в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър не спира да коментира загубата на Антъни Джошуа през уикенда. Британецът загуби всичките си титли в Ню Йорк, след като бе победен от Анди Руис-младши след технически нокаут.

Днес американецът обяви, че е по-добре за AJ да не приема възможността за реванш, тъй като е ментално слаб. Освен това Бронзовия бомбардировач вярва, че мексиканският боксьор ще спечели и втората си среща с Руис.

"Според мен той няма да приеме реванша. Мисля, че в договора между двамата има период от седем месеца, в които да се изиграе втората среща. Това значи, че има време до декември. В момента той е ментално слаб.

Знаете, че да си шампион не е лесно - с титлите и победите идват и отговорности. Само от тебе обаче зависи дали ще си помогнеш на кариерата с това, или ще ѝ навредиш. 

ФЕНОВЕ НА РУИС БЯХА БИТИ В ЗАЛАТА, ЗАЩОТО ПОДКРЕПЯТ ЛЮБИМЕЦА СИ

Просто не мисля, че ще има реванш. Джошуа напусна. Не, Руис го накара да напусне и за това не вярвам, че ще има реванш. Ще видим, има време. Надявам се да греша, защото вярвам, че ако има реванш, Анди ще го бие пак", заяви Уайлдър пред "Talksport".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички