Трагично загиналият български боксьор в Албания не е Исус Величков?


Трагично загиналият български боксьор в Албания не е Исус Величков?

3727 0

Трагичният инцидент на боксовия ринг в Албания, при който почина български състезател се оказва не докрай изяснен, пише Sportal.bg. Първоначално от Българския професионален боксов съюз (БПБС) съобщиха, че починалият боксьор е Исус Величков, но се оказва, че загиналият е друг състезател - Борис Станчев, разкрива спортното издание.

Трагичният инцидент на боксовия ринг в Шкодра, при който почина български състезател се оказва не докрай изяснен. Първоначално от Българския професионален боксов съюз съобщиха, че починалият боксьор е Исус Величков. Разследване на Sportal.bg обаче показа, че това не е така, а загиналият е друг състезател - Борис Станчов.
Боби е излязъл на ринга със самоличността на Величков, като за момента не е ясна причината за подмяната. Боксьорът е участвал в мач в категория "перо" срещу местния представител Ардит Муря, като в четвъртия рунд е припаднал.
На помощ веднага са се притекли от медицинския екип, успели са да го върнат в съзнание и да го транспортират в близката болница.
Там обаче лекарите са загубили битката за живота му.Трагичният инцидент на боксовия ринг в Албания, при който почина български състезател се оказва не докрай изяснен, пише Sportal.bg. Първоначално от Българския професионален боксов съюз (БПБС) съобщиха, че починалият боксьор е Исус Величков, но се оказва, че загиналият е друг състезател - Борис Станчов, разкрива спортното издание.

От SportLive.bg потърсихме БПБС, откъдето ни отговориха, че все още не могат нито да потвърдят, нито да отхвърлят подобна информация, но заявиха, че "има твърде голяма вероятност" Станчев да е загиналият боксьор. От БПБС добавиха още, че този следобед ще се проведе среща на Управителния съвет (УС), на която ще бъде потвърдено със сигурност кой е починалият състезател.

Боби е излязъл на ринга със самоличността на Величков, като за момента не е ясна причината за подмяната, твърди още Sportal.bg. Боксьорът е участвал в мач в категория "перо" срещу местния представител Ардит Муря, като в четвъртия рунд е припаднал. От БПБС заявиха пред SporLive, че към настоящия момент нямат информация за подмяна на самоличността и не се ангажираха с отговор преди срещата на УС.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Тибо Вион - бекът-нападател, който тренира с Хълк, игра с Погба и впечатли Порто и Дортмунд

  През 2016 година френско издание пише за бека Тибо Вион, че е претърпял много обрати в кариерата си, при това...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама