Теглили Тервел гол в тоалетната заради "тежки" слипове

Любопитен момент е белязал тегленето на боксьорите преди мача между Тервел Пулев и Дешон Уебстър. Двубоят е за Интерконтиненталната титла в полутежка категория на Световната боксова асоциация. Можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Според "Марица", при първото претегляне вчера в "Пловдив Плаза МОЛ" се е оказало, че българинът е тежал с 50 грама повече от допустимото за категорията. Това е наложило той да бъде претеглен чисто гол в тоалетната. При повторния тест Пулев е заковал кантара на позволените 90.650 кг.

Последният нокаут на сметката на Пулев, който би сплашил всеки опонент (ВИДЕО)

Малко повече от 24 часа делят Тервел Пулев от възможността да вдигне Интерконтиненталната титла на WBA в полутежка категория на професионалния бо...

"50-те грама бяха от бельото му. Слиповете на Тервел тежат около 100 грама. Не можехме да го съблечем чисто гол пред хората и затова го направихме на скрито място", обясни личният треньор на Тервел Михаил Таков. А как Уебстър се закани на българина вижте в този материал. 

В събота вечер Тервел Пулев се изправя в най-важния си двубой в кариерата в професионалния бокс, като се изправя в спор за Интерконтиненталната титла на WBA. Ако нямате възможност да сте в зала "Колодрума" или да гледате по телевизията, то може да следите Тервел Пулев - Дешон Уебстър НА ЖИВО в SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!