Ясни са двата варианта за опонент на Антъни Джошуа на 1 юни


Ясни са двата варианта за опонент на Антъни Джошуа на 1 юни
Снимка: Guliver/GettyImages

2498 0

 

Американците Анди Руис-младши и Майкъл Хънтър останаха вариантите за съперник на световния шампион в тежката категория на профи бокса Антъни Джошуа. И двамата не са сред най-големите звезди на ринга и имат по една загуба в кариерите си. Останалите четирима в списъка на промоутъра Еди Хърн отпаднаха, а агентът на Джошуа остана особено недоволен от отказа на кубинеца Луис Ортис.
„Писа се, че той е искал 10 милиона долара, а ние сме му предлагали 5, но това не отговаря на истината – заяви Хърн. – Щяхме да му дадем много повече, отколкото казаха в новините.“

Американците Анди Руис-младши и Майкъл Хънтър са двата варианта за опонент на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа. Двамата боксьори не са сред най-големите звезди в професионалния бокс, но стеченията на обстоятелствата доведоха до подобен развой на събитията.

Останалите четирима в списъка на промоутъра Еди Хърн отпаднаха, като най-голямото име, спрягано за мач с Джошуа, бе това на кубинеца Луис Ортис. Хърн от своя страна остана недоволен от това, че Джошуа няма да се боксира срещу кубинския състезател.

"Писа се, че той е искал 10 милиона долара, а ние сме му предлагали 5, но това не отговаря на истината. Щяхме да му дадем много повече, отколкото казаха в новините", заяви промоутърът на Джошуа.

Очаква се Антъни Джошуа да излезе за галата в Ню Йорк на 1 юни. Междувременно стана ясно, че евентуалният сблъсък между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да се проведе на един от най-новите и впечатляващи стадиони в света (подробности вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички