Поветкин и Хънтър не успяха да се победят след голяма битка и истинско зрелище


Поветкин и Хънтър не успяха да се победят след голяма битка и истинско зрелище
Снимка: Getty Images/Gulliver

9012 0

Безспорно Александър Поветкин и Майкъл Хънтър изиграха мача на вечерта преду големия сблъсък между Антъни Джошуа и Анди Руис на галавечерта в "Дирия Арена". Двамата сътвориха истинско боксово зрелище, което обаче не излъчи победител.

Дадените точки от съдиите бяха 115-113 за Поветкин, 115-113 за Хънтър и 114-114 за равенството. Битката започна много агресивно още в първия рунд, а във втория Поветкин бе сериозно разклатен от мощните удари на американеца. Той контролираше рунда, докато Поветкин го затвори с дясно кроше.
Поветкин притискаше съперника си в третата и през цялото време доминираше. Двамата продължиха да си разменят рундове, като успяваха да неутрализират атаките си. След осмия рунд умората започна да се отразява и на двамата боксьори. В 11-ия Хънтър притисна сериозно Поветкин, който с мъка се измъкна от трудна ситуация, а руснакът повече се защитаваше до края на 11-ия рунд. Все пак в края на двубоя Хънтър се оказа доста по-умореният, а след края му вдигна победоносно ръце. Вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

А каква е причината Джошуа да прибере 6 пъти по-голяма сума от Руис - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички